Agenda

Hier krijg je een inkijkje in mijn agenda.

april 2020

Boek 75 jaar Bevrijding Wageningen
16 april 2020

In Hotel de Wereld, uiteraard, vindt de presentatie plaats van het boek Vrijheid geef je door. Een boek over 75 jaar herdenken en vieren van de bevrijding in Wageningen.
Het boek belicht het onderwerp vanuit verschillende hoeken. Zelf schrijf ik een hoofdstuk over de betrokkenheid van kinderen en jongeren bij herdenken en vieren,

De Weddenschap
30 april 2020

Op 30 april is de afsluiting van De Weddenschap, de campagne van 6 maanden waarin leerlingen van het vmbo worden uitgedaagd om boeken te lezen. Drie BN'ers stimuleren de jongeren als leescoaches.
Zangeres Sarah-Jane heeft mijn boek 'Vast' uitgekozen als een van de drie boeken die ze zelf voor De Weddenschap leest.

http://annievangansewinkel.blogspot.com/2019/11/mijn-boek-vast-in-de-weddenschap.html

https://www.deweddenschap.nl/

mei 2020

Kunstenaars en 42 dingen
15 mei 2020

Op 9 maart 2020 kregen kunstenaars een ding uitgereikt uit de nalatenschap van de Vlaamse dwarsdenker Jaap Kruithof. Dat gebeurde tijdens de speciale boekenweekavond van Schrijversharten en Petra Sips in de bblthk van Wageningen.
Tijdens een openbare salon van het Platform Beroepskunstenaars Wageningen tonen de kunstenaars wat ze met het voorwerp hebben gedaan en geven ze een inkijk in het maakproces.

Bblthk Wageningen, 20 uur.

juni 2020

Tentoonstelling Kapel Renkum
21 juni 2020

Ruimte is het thema van de tentoonstelling die drie weekenden te zien is in de Kapel Expo in Renkum. Voor deze expositie werk ik als dichter samen met beeldend kunstenaars Sharon Burggraaf, Trijnie Goudraan en Lia Stouten. Van 6 tot en met 21 juni.
Meer informatie volgt.

https://www.facebook.com/kapelexpo/