Gastenboek

Ik vind het erg leuk om te weten wat je vindt van mijn boeken en van deze site. Zet er wel altijd bij over welk boek je het hebt. Het zou fijn zijn als je meer schrijft dan: ik vind het een goed boek/een stom boek. Probeer eens te vertellen waarom. Ik ben daar nieuwsgierig naar en misschien kan ik er iets van leren.

Reacties worden pas zichtbaar op de site nadat ik ze gezien heb. In principe plaats ik alle reacties, ook als je het niet met me eens bent of een boek niet goed vindt. Maar scheldpartijen, beledigingen of kwetsende woorden plaats ik niet, niet alleen als ze over mij gaan, maar zeker als ze over anderen gaan. Bovendien moet je reactie wel met boeken of deze site te maken hebben. Het gastenboek is geen plek om met anderen in discussie te gaan.

De velden met een sterretje moet je in ieder geval invullen. Je mailadres komt niet op de site te staan. Een vraag aan mij kun je beter niet in het gastenboek zetten. Stuur me dan een bericht via het contactformulier.

Leave this field empty
* *
*
*

Reacties

Site

Ziet er mooi uit! Gr. Arnold

Arnold // 09-08-2013 12:48

boek aanraden

hey annie ik zou heel graag een boek willen van jou kan jij me echt een goed boek aanraden ??
ik ben yara en ik ben 10 jaar dus een meisje
hopelijk kijg ik een vlot en vlug antwoord tot dan

yara // 10 jaar // 10-04-2013 15:50

boek De oppas

hallo annie ik ben van colombia ik hou veel van lezen,ik vonde de boeken stom maar ik heb de oppas gelezen en ik vond het heel leuk bedank voormij laten zien wat een boek betekent! groetjes Juan Fernando

Juan Fernando Roa // 12 jaar // 23-01-2013 11:28

<< vorige 1 2