Mondelinge cursussen en workshops

Ik geef mondelinge cursussen en workshops voor volwassenen en kinderen. Het zijn korte cursussen, onder meer: creatief schrijven, vervolgcursus creatief schrijven, kinderverhalen, reisverhalen, levensverhaal, poëzieworkshops.
Meestal zijn dat cursussen in Wageningen en omgeving. Ik gaf en geef cursussen voor onder meer bibliotheek, volksuniversiteiten, boekwinkel, ouderenorganisatie. Ook geef ik workshops op bijzondere locaties (bijvoorbeeld natuurgebied Blauwe Kamer) of voor speciale groepen, zoals vrijwilligersorganisaties, medewerkers personeelsblad of netwerkbijeenkomsten van oud-studenten.
Nog enkele voorbeelden: workshop schrijven met je zintuigen, schrijfworkshop Inspiratie, poëziewandeling, workshop autobiografisch schrijven, gereedschapskist schrijven A tot M en N tot Z
Ook geef ik lezingen met als onderwerp: Hoe word je schrijver? Of: hoe kom je als schrijver aan je inspiratie?

Sinds 2019 geef ik workshops creatief met taal voor de Odensehuizen in Wageningen en Doorwerth, waar mensen met beginnende dementie komen voor dagbesteding.

Ik sta open voor bijzondere opdrachten. Zo gaf ik in de zomer van 2022 een workshop Levensverhaal in Portugal.
Heeft u een speciale wens voor workshop of lezing, neem dan contact op. Ik overleg graag over maatwerk voor uw doelgroep.

 Raadpleeg de agenda voor het actuele aanbod.

Contactformulier

Leave this field empty
* *
*
*